Facebook

De laatste berichten op Facebook

De Kleding van Koningin Maxima.
Ben je lid van de VIP? Laat dan deze bijzondere gelegenheid niet aan je voorbij gaan. Op donderdag 31 mei ben je vanaf 14.30 uur welkom op Slot Zeist. Daar houdt Josine Droogendijk (1990) een presentatie over de kleding van koningin Maxima. Zij begon als puber het weblog ‘Máxima is cool’; inmiddels is haar site www.modekoninginmaxima.nl uitgegroeid tot de populairste royaltysite en weet ze alles over het koningshuis, en Koningin Máxima in het bijzonder. Josine Droogendijk wordt door de media regelmatig gevraagd om als expert commentaar te geven en schrijft voor diverse tijdschriften en kranten.
De middag wordt feestelijk afgesloten met een High Tea.
Voor deze bijeenkomst mag je een introducé meenemen.

Kostenoverzicht:
Leden: gratis. Bij no show of annulering na 21 mei wordt € 29,50 in rekening gebracht.
Niet-leden: € 37,50 Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 mei.
Inschrijven kan tot en met 21 mei via de link en op de website van de VIP: www.imageprofessionals.nl.
Ben je nog geen lid en ben je werkzaam op het terrein van kleur, stijl, mode en persoonlijk imago? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst. Vul hiervoor het aanmeldingsformulier in dat je kunt vinden op site van de VIP.
We ontmoeten je graag bij deze bijzondere activiteit van de VIP.
Tot ziens op slot Zeist!

Nog een paar foto's van de workshop van 18 april.

Leuke en nuttige avond gehad bij de VIP op woensdag 18 april. Janneke de Geus verzorgde voor een gemotiveerde groep, een workshop ‘moodboard maken’. De deelnemers werkten vanuit hun persoonlijke doel. En het resultaat was een eigen board. Eentje die richting geeft. Super leuk om te doen. En gezellig om elkaar te ontmoeten.

Vandaag (weer) vergaderd met het nieuwe bestuur!
#enthousiast #constructief #samenwerken #puntjesopdei

Er is een nieuw bestuur bij de VIP!
Dit bestuur is gevormd vanuit de Denktank en bestaat uit zes enthousiaste dames met passie voor het vak Imageconsultant.
Zij gaan zich de komende tijd inzetten voor een VIP, voor en door de leden.
#Inspireren #kennisdelen #samenwerken #stimuleren

Vereniging van Image Professionals

2 months 2 weeks ago

Morgen is het zover! Kies je voor een nieuw bestuur met een nieuwe aanpak of houdt de VIP op met bestaan? Meld je nu aan om je stem uit te brengen! https://www.imageprofessionals.nl/

Vereniging van Image Professionals

2 months 3 weeks ago

REMINDER: Extra Ledenvergadering op maandag 5 maart om 19 uur

Maandag 5 maart 2018 zijn alle leden op de ALV in de gelegenheid om hun stem uit te brengen over de plannen van de denktank en hoe zij de koers en de aanpak op korte en lange termijn voor zich ziet. We hopen op een grote opkomst, dus deel dit bericht of tag een collega VIP-lid en meld je meteen aan om je stem uit te brengen!
https://pr01.allunited.nl/club.php?section=IMAGEPROF&tmode=course1&coursecode=ALV5MRT

Vereniging van Image Professionals

3 months 3 weeks ago