Facebook

De laatste berichten op Facebook

Vereniging van Image Professionals

7 months 2 weeks ago

De Color of the Year 2019!

Photos from Vereniging van Image Professionals's post

Vereniging van Image Professionals

7 months 4 weeks ago

Inspirerende trendlezing

Op maandagmiddag 19 november hield Christine Boland een trendlezing in Nieuwegein. Hierin vertaalde ze de globale ontwikkelingen naar fashion, design en kleurentrends. De VIP had Christine uitgenodigd om haar leden in de gelegenheid te stellen zich weer door haar boeiende verhaal te laten inspireren. En dat is zeker gelukt.

Volgens Christine moet je als image professional heel goed degene kennen voor wie je het doet. Daarbij moet je echt een breed beeld hebben van wat de trends zijn. Dan haar je volgens haar intuïtief alle goede dingen voor de klant er uit.

‘Super! Om mee te maken’ ‘Wat bijzonder dat je dit kunt herleiden en dat het zo zinvol is voor de praktijk van een image professional’. ‘Echt leuk om elkaar hier weer te ontmoeten’.

Gemeentemuseum Den Haag

Weer een heel mooie tentoonstelling in het Gemeentemuseum.

Van Nederlandse couturiers als Iris van Herpen en Fong-Leng tot Vivienne Westwood, Stella McCartney, Coco Chanel en Maria Grazia Chiuri voor Dior: het is slechts een greep uit de vele designers van wie we werk laten zien in onze tentoonstelling ‘Femmes Fatales – Sterke vrouwen in de mode’. Een must voor elke modeliefhebber! Te zien vanaf 17 november. Meer informatie: https://www.gemeentemuseum.nl/nl/tentoonstellingen/femmes-fatales.

Iris van Herpen, couturecollectie Ludi Naturae, 2018 Foto: Jean Baptiste Mondino. Iris van Herpen / Jean Baptiste Mondino / Gemeentemuseum Den Haag Collaborating artist Peter Gentenaar / Dress made in collaboration with TU Delft

Vereniging van Image Professionals

8 months 2 weeks ago

Heb jij je al aangemeld voor de Trendlezing door Christine Boland op maandag 19 november? Als je nu lid wordt van de VIP kun je voor € 35,— naar de Trendlezing. En kennismaken met collega’s uit het image vak. Ga naar de website van de VIP www.imageprofessionals.nl en word lid en meld je meteen aan voor de Trendlezing. Tot ziens op 19 november!

Vereniging van Imageprofessionals – Samen staan we sterker en kunnen we meer
Photos from Vereniging van Image Professionals's post

VIP on Tour Voorwinden
“Goed georganiseerd, leuke oefening, zinnig, erg leuk en informatief, wat een leuke dag, goed voorbereid, genoten, superleuk, gezellig, fantastische dag, top, leuk gehad, geweldig”
Het was een inspirerende ervaring op dinsdag 9 oktober jl. in‘s-Gravendeel. Twintig geïnteresseerde dames kregen een kijkje achter de schermen van dit mooie modehuis.
De verzorging was prima en ook de opdracht, waarbij je gevraagd werd om je gekozen outfit toe te lichten vanuit je gevoel, was leuk om te doen.
Ideetje om mee te nemen naar je eigen praktijk!

Untitled Album

Vereniging van Image Professionals

9 months 3 weeks ago

VIP on Tour Modemall Voorwinden

Vandaag is de laatste dag dat je je kunt aanmelden voor VIP on Tour Modemall Voorwinden. Meld je aan snel nog aan als je er op dinsdag 9 oktober bij wilt zijn.

Aanmelden kan via deze link
https://imageprofessionals.nl/test-evenement-1/ naar de website van de VIP.

Er werd gisteren weer hard gewerkt door het bestuur. 😉😎