Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Fashion Feng Shui’ – Online

juni 15 @ 10:00 - 13:00

Score van lezers:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]


maandag 15 juni – 10.00 uur – 13.00 uur

Door de maatregelen rond de corona-uitbraak kon de workshop, die Geraldine Wijsbeek op maandag 30 maart bij studio Kleur Bekennen in Roden zou geven niet doorgaan. Deze werd toen verschoven naar maandag 15 juni. Hoewel bijeenkomsten wel weer in beperkte mate mogen worden gehouden, zal niet iedereen zich hier prettig bij voelen. Daarom is besloten de workshop online te houden.

Fashion Feng Shui® helpt bij het creëren van balans in je leven om goede energie aan te trekken. Het is een innovatieve, transformationele dressingtechniek geïnspireerd op Feng Shui, de oude Chinese kunst van plaatsing, op basis van de veronderstelling dat je een harmonieuzer bestaan kunt leiden wanneer je omgeving evenwichtiger is. Dit werkt dus ook op jezelf. Het personaliseren van je garderobe geldt zowel voor mannen als voor vrouwen.

Kosten

Deelname aan de online workshop is gratis voor leden van de VIP..
Niet-leden betalen € 35,–. Besluit je na de workshop lid te worden van de VIP dan krijg je als je je uiterlijk 19 juni aanmeldt, de kosten van de workshop terugbetaald.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan tot 14 juni via deze link.

Contactpersoon

Ellen Vorenkamp – coördinator Regio Noord
Telefoon 06 – 43 94 89 60
E-mail noord-nederland@imageprofessionals.nl  

Wie is Geraldine Wijsbeek

Geraldine Wijsbeek was directeur van Geraldine Image Consulting, een Accredited Training Academy. Ze is daarnaast onder andere Master lid en General Board Member van FIPI (Federation of Image Professionals International), en Fashion Feng Shui Mentor Facilitator.

Met haar interesse en onderzoek in de beleving van kleuren en terdege kennis van individuele karakteristieken en energie-elementen van de mens, kan Geraldine een zeer nauwkeurig en diepgaande analyse uitvoeren. Deze kennis en passie wil ze graag delen met andere image professionals tijdens deze VIP in de Regio ochtend.

Gegevens

Datum:
juni 15
Tijd:
10:00 - 13:00

Organisator

Vereniging van Image Professionals
E-mail:
info@imageprofessionals.nl

Locatie

Online
Nederland + Google Maps