Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ‘Hoe kom je aan klanten?’

april 13 @ 20:00 - 21:30

Score van lezers:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

 

De 4 voorwaarden die ervoor zorgen dat mensen klant van je worden.

Als ondernemer moet je aan marketing doen, want je wilt wel dat mensen je weten te vinden. Dus is het belangrijk dat je niet alleen een website hebt, maar dat je bijvoorbeeld ook regelmatig een post plaatst op social media, een nieuwsbrief verstuurt, video’s maakt of op een andere manier zichtbaar bent.

Dit klinkt logisch, maar is voor veel image professionals best lastig. Want welke informatie zet je op je website? En waar moet je het dan over hebben als je zichtbaar bent? Waar kun je bijvoorbeeld een post over maken? Of een artikel over schrijven? Of een video over maken?

Het doen van marketing wordt niet alleen makkelijker, maar ook effectiever, als je weet welke informatie potentiële klanten van je nodig hebben om tot koop over te gaan.

Daarom vertelt ondernemerscoach Selma Foeken in dit webinar wat de 4 voorwaarden zijn die ervoor zorgen dat mensen van je kopen. En ze laat je zien wat jij in je marketing kunt doen om te zorgen dat dit gebeurt, zodat jij voortaan weet welke informatie jij in je marketing moet geven.

Wie is Selma Foeken?

Selma Foeken is ondernemerscoach. Zij gelooft dat je je als ondernemer in je marketing niet anders hoeft voor te doen dan je bent. Of dat je jezelf op de borst moet kloppen of met jezelf moet leuren.

Marketing is in haar ogen het geven van de juiste informatie. Informatie die potentiële klanten van je nodig hebben om te beslissen of ze wel of geen klant van je worden.

Meer informatie over Selma vind je op www.selmafoeken.nl

Kosten

Deelname is gratis voor leden van de VIP

Niet-leden speciale Corona-prijs € 15,–. Als je je in april aanmeldt als lid van de VIP, betalen wij dit bedrag aan je terug.

Aanmelden is verplicht en kan tot en met 12 april via deze link.

Na 5 april is geen restitutie mogelijk. Je kunt wel een ander voor jou in de plaats laten deelnemen.

 

Gegevens

Datum:
april 13
Tijd:
20:00 - 21:30

Organisator

Vereniging van Image Professionals