Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ‘Breingeheim en Marketing’

september 8 @ 20:00 - 21:30

Score van lezers:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Ben je benieuwd hoe je het onbewuste brein effectief kunt beïnvloeden? Zodat je jouw klanten goed kunt adviseren, je beter klanten kunt werven en behouden?

Dan ben je van harte uitgenodigd voor dit boeiende webinar op woensdag 8 september, aanvang 20.00 uur – einde 21.30 uur.
Anita van Steeg en Jans Post nemen je dan mee in de geheimen van het brein.

Voor het ontdekken van nieuwe mogelijkheden ligt het meest onontgonnen gebied in de blinde vlek. De blinde vlek is de kennis die wel bekend is bij de ander en niet bij jezelf.

Als image professional weet je als geen ander dat het brein onbewust wordt beïnvloed. In contact met je klanten, kun je door de juiste vragen te stellen, merken dat je klanten zich niet zo bewust zijn van wat de aanleiding is geweest bij het kopen van kleding. Zij komen in jouw invloedsfeer en stellen zich open om door jouw vragen en handelingen een groter bewustzijn te krijgen.

Anita en Jans zijn beiden praktisch ingesteld dus naast educatie wordt het brein ook zeker aan het werk gezet!

 

Wie is Anita van Steeg?

Anita van Steeg is relatie- en gezinstherapeut binnen de GGZ. Haar specialisme richt zich op partnerrelaties en de relatie tussen ouders en kinderen. Haar passie is om mensen te helpen goed met zichzelf en elkaar te leven. Haar werk is haar passie. Daarnaast houdt ze van de natuur, tuinieren, buiten zijn. Zij is ruim zeven jaar de collega geweest van Jans Post en samen hebben zij regelmatig trainingen en cursussen gegeven.

 

Wie is Jans Post?

Jans Post is Gestalt-therapeut en werkzaam in de hulpverlening. De kleur- en stijl opleidingen die zij heeft gedaan, helpen haar in het uitoefenen van haar vak als hulpverlener. Kleding en uiterlijk is immers taal, en wat haar betreft een duidelijke taal. Vanwege de hulpvraag is identiteit een veel besproken iets. Hoe zien anderen mij? Wat kan ik en wat durf ik, wat wil ik? Wie wil ik zijn, wie is mijn rolmodel? Weet waar je blij van wordt en weet waar je energie van wegsijpelt. De waarom vraag, stelt ze niet zo vaak. Wel de vraag: “HOE doe je dat?”. Want ieder gesprek heeft tot doel, het gewaarworden te vergroten, het onbewuste, bewust te maken. Dat geeft namelijk meer keuzevrijheid. De keuze om te accepteren te veranderen of weg te gaan.

Ben je benieuwd hoe je het onbewuste brein effectief kunt beïnvloeden? Geef je op!

Kosten deelname

Deelname is gratis voor leden van de VIP.

Niet-leden betalen € 15,–.

Aanmelden is verplicht en kan tot en met 7 september via deze link

Na aanmelding ontvang je een bevestiging.
Een paar dagen vóór het webinar krijg je een aparte mail met de link om mee te doen via Zoom.

 

Gegevens

Datum:
september 8
Tijd:
20:00 - 21:30

Organisator

Vereniging van Image Professionals

Locatie

Online
Nederland + Google Maps