Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Masterclass Experimenteer en leer ‘de Kunst van het Kijken’

20/11/2020 @ 20:00 - 21:30

Score van lezers:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Op vrijdag 20 november presenteert Ellen Haeser de online Masterclass Experimenteer en leer ‘de Kunst van het Kijken’ bij de Vereniging van Image Professionals.

De VIP verzorgt vaak aan het einde van het jaar een trendlezing. Dit jaar is dat in de vorm van een exclusieve Masterclas van Ellen Haeser.

In deze tijd vol van onzekerheden en onrust hunkeren we naar wat we zelf kunnen bewerkstelligen om ons leven te verrijken. Ellen Haeser neemt ons op een dynamische wijze mee in de macro tijdgeest en de effecten hiervan gerelateerd aan kleur, materialen, mode, interieur en lifestyle.

Normaal gesproken zijn de kosten voor een dergelijk event hoger, dan voor een reguliere activiteit. We stellen dit bijzondere event online graag gratis open voor de leden van de VIP. Niet-leden betalen ook een lage prijs.

 

Wie is Ellen Haeser?

Ellen noemt zichzelf een ‘blender’ omdat ze verschillende disciplines mixt, zoals trend forecasting en het inspirerend duiden van ‘Zeitgeist’ om de toekomstvisie te bepalen voor bedrijven en het adviseren van inkopers met betrekking tot hun assortiment.

Ze creëert haar ‘storytelling’ artworks handmatig met gebruik van allerlei materialen en technieken. Ze breekt een lans voor duurzame, smaakvolle en mooie producten voor mode en interieur.

Programma

20.00 uur    Masterclass Experimenteer en leer ‘de Kunst van het Kijken’
21.00 uur    Vragen
21.30 uur    Einde Masterclass

Kosten

Deelname is gratis voor leden van de VIP

Niet-leden betalen € 35,–.

Aanmelden is verplicht en kan tot en met 19 november via deze link

Na 11 november is geen restitutie mogelijk. Je kunt wel een ander voor jou in de plaats laten deelnemen. Aanmelden betekent natuurlijk dat je er dan ook bij bent.

 

Gegevens

Datum:
20/11/2020
Tijd:
20:00 - 21:30

Organisator

Vereniging van Image Professionals

Locatie

Online
Nederland + Google Maps