Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Kleuranalyse van de Donkere Huid

09/10/2021 @ 10:30 - 17:00

Score van lezers:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Steeds vaker komt het voor dat kleurconsulentenklanten met een getinte of donkere huidskleur krijgen voor kleuradvies.
Zeker als je bij bedrijven of organisaties wordt gevraagd om een workshop kleuradvies te geven, zullen er vrouwen en mannen uit alle bevolkingsgroepen werken.

In de meeste opleidingen wordt alleen aandacht besteed aan het uitvoeren van een kleurenanalyse bij personen met een blanke huid. Consultants deinzen er dan ook voor terug om klanten met een donkere huid te werven. Jammer, want een steeds groter percentage van de Nederlandse bevolking bestaat inmiddels uit mensen met een donkere of een getinte huid.

Het adviseren van kleuren voor kleding en make-up aan klanten met een donkere of getinte huid vraagt enige speciale oefening. Er zijn namelijk heel veel verschillende donkere of getinte huidkleuren, van licht tot donker, maar ook warm en koel.

Alle kleurtypen zie je ook bij klanten met een gekleurde huid.

In de Masterclass Kleuranalyse van de Donkere Huid van zaterdag 9 oktober leer je hoe je deze verschillende kleuren vertaalt naar de bij de klant passende kleuren voor kleding en make-up.

Tijdens de Masterclass oefen je de hele dag de kleurenanalyse op modellen met verschillende donkere en getinte huidskleuren.

Kosten

€ 135,–, exclusief BTW, inclusief koffie/thee/lunch en syllabus.
(Oud)deelnemers aan de opleiding Kleurconsulent van E.P. Professional Presentation en leden van de VIP betalen voor deelname aan de Masterclass Kleuranalyse van de Donkere Huid € 99,–, exclusief BTW, inclusief koffie/thee/lunch en syllabus.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan hier in Inschrijvingsformulier Masterclass

 

Gegevens

Datum:
09/10/2021
Tijd:
10:30 - 17:00

Organisator

E.P. Professional Presentation
Telefoon:
070 - 323 81 07 of 06 - 46 61 78
E-mail:
info@professionalpresentation.nl
Site:
www.professionalpresentation.nl

Locatie

Colourful Visions
Jozef Israëlslaan 155
Rijswijk, Zuid-Holland 2282 TD Nederland
+ Google Maps