Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass ‘Kleuranalyse van de Donkere Huid’

07/11/2020 @ 10:30 - 17:00

Score van lezers:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Steeds vaker komt het voor dat consultants klanten met een donkere huid krijgen voor kleuradvies.
Zeker als je bij bedrijven of organisaties wordt gevraagd om kleuradvies te geven, zullen er vrouwen en mannen uit alle bevolkingsgroepen werken.

In de meeste opleidingen wordt alleen aandacht besteed aan het uitvoeren van een kleurenanalyse bij personen met een blanke huid. Consultants deinzen er dan ook voor terug om klanten met een donkere huid te werven. Jammer, want een steeds groter percentage van de Nederlandse bevolking bestaat inmiddels uit mensen met donkere of een getinte huid.

Het adviseren van kleuren voor kleding en make-up aan klanten met een donkere of getinte huid vraagt enige speciale oefening. Er zijn namelijk heel veel verschillende donkere of getinte huidkleuren, van licht tot donker, maar ook warm en koel.

In de Masterclass Kleuranalyse van de Donkere Huid leer je hoe je deze verschillende kleuren vertaalt naar de bij de klant passende kleuren voor kleding en make-up. Tijdens de Masterclass oefen je de kleurenanalyse op modellen met verschillende donkere en getinte huid.

Zaterdag 7 november – Rijswijk (ZH)

VIP betalen € 99,–, exclusief BTW, inclusief koffie/thee/lunch
en syllabus (normaal € 135,–)

Click hier voor nadere info.

Organisator

E.P. Professional Presentation
Telefoon:
070 - 323 81 07 of 06 - 46 61 78
E-mail:
info@professionalpresentation.nl
Site:
www.professionalpresentation.nl